Hei sinä muukalainen joka luet tätä (jos luet )

Olen lukenut paljon erilaisia blogeja ja tänään päättänyt itsekin tuupata itseni tähän ihmeelliseen maailmaan. Tosin en tiedä onko se fiksua koska tulee koneen äärellä muutenkin paljon vietettyä aikaa.

Tosiaan, olen 24vuotias psykiatriseksi sairaanhoitajaksi suuntaava naikkonen Pirkanmaalta. Elämässä tapahtuu tällä hetkellä niin paljon asioita että pasmat on sekaisin koko ajan!

Viimeinen rutistus koulusta on edessä, opinnäytetyön tekeminen vie suurimman osan vapaa-ajastani, haaveilemme ukkoni kanssa yhteisestä Berninpaimenkoirasta ja vauva on tervetullut kun se aika koittaa. Ehkäisy on jätetty pois jo marraskuussa. Kaiken tämän lisäksi kamppailen ikuisen ongelmani eli ylipainon kanssa. Koskaa ei ole ollut itsekuria riittävästi, ja nyt olenkin ensimmäistä kertaa elämässäni liittynyt Modifast ateriankorvikkeita käyttävään ryhmään jonka yhteisenä tavoitteena on pudottaa kiloja :)

2 viikkoa takana Modifastia 2.9kg kevyempänä nyt :) Viikottaisesta punnituksesta on tullut erittäin hyvä tsemppi kun tietää että joku kyttää vieressä kun nousen vaa'alle. Viikon päästä tiistaina punnitus taas jo toivottavasti olisi vähemmän näytöllä kun eilen.

Näin, nyt on taas uusi projekti saanut alkunsa :)